Festivitate de premiere in activitatea educațională și sportivă a elevilor, profesorilor și antrenorilor din comuna

Ieri, 27 decembrie 2021, Primarul ???????????????????? ???????????????????????????? ????????????????, a premiat excelența în activitatea educațională și sportivă a elevilor, profesorilor și antrenorilor din comuna noastră.
Alături de acești copii și profesori minunați, care reprezintă comuna Ghelari la competițiile naționale și internaționale, am avut pe doamna deputat ???????????????????????????? ???????????????????????????????? și domnul deputat ???????????????? ????????????????, care nu ratează nici o ocazie să ne fie alături.
Gazda evenimentul a fost renumitul gazetar ???????????????????????????? ???????????????????????? la care îi mulțumim pe această cale și nu în ultimul rând mulțumim formație ???????????????????????? care a acompaniat evenimentul cu colinde și cântece tradiționale din Ținutul Pădurenilor.
By |2022-01-07T13:14:19+02:00decembrie 28th, 2021|Stiri|Comentariile sunt închise pentru Festivitate de premiere in activitatea educațională și sportivă a elevilor, profesorilor și antrenorilor din comuna
Go to Top